=
Oktober 2013

DDW '13

Oude Rechtbank
Dutch Design Week

FUTURE & FRITURE

Voor het derde jaar sloegen we samen met het internationale design netwerk Design Reaches Influential New Knowledge Society (D.R.I.N.K.S) tijdens de DDW de designersvuisten in een. Design connects. De Oude Rechtbank was gedurende de week het meetingpoint waar we op zaterdag 19 oktober de NO FUTURE kickoff party en op vrijdag 25 oktober de tweede design middagborrel (DEMIBO) NOW FRITURE hebben georganiseerd.

NO FUTURE

Expo & Party. But mostly party.

Op zaterdag 19 oktober ging tijdens NO FUTURE de colabo pas echt goed van start. NO FUTURE was een vooruitstrevende vorm van het bekende expositie feestje. Toppers als HEYNIEK en de LadyBoyz kregen de vrijheid om met het thema NO FUTURE aan de slag te gaan en hun werk tijdens een massive feest te delen met de bezoekers.

Expo, party & bullshit by Biki90, HEYNIEK, LadyBoyz & Puinhoop Kollektiv.

NOW FRITURE

DEMIBO 2.0 in een krokant jasje

Na een volle week designen staat op vrijdag 25 oktober de tweede editie van DEMIBO – DesignMiddagBorrel – op het programma. Tijdens dé designers borrel zal tevens het werk van de NO FUTURE expo tegen opbod worden geveild en kan onder het genot van kilo’s bitterballen nagepraat worden met gelijkgestemden. Een DEMIBO zonder puike dj’s is natuurlijk geen DEMIBO dus tijdens NOW FRITURE wordt een fijne bak dj’s uit het vet getrokken.

Design Riding Incubator Volume Extreme 3000.

Met onze Design Road Incubator Volume Extreme 3000 (D.R.I.V.E 3000), een futuristische mobiele design-incubator, zijn we van hotspot naar hotspot gereden om zo geen opening te hoeven missen. Uiteraard hebben we onderweg dagjes mensen opgepikt en ze galant naar de plaats van bestemming gebracht.

Credits

Opdrachtgever: Dutch Design Week / Oude Rechtbank
Samenwerking: LadyBoyz.de
Foto's: Max Kneevel / Tom Haex
Artwork: Niels Bakkerus